Hoppa till huvudinnehåll

Marknadsavdelning att hyra

Hur kan jag hjälpa dig och ditt företag?

Som ”Marknadsavdelning att hyra” anlitas jag som marknadskoordinator / projektledare av både små och stora företag. Dagligen hjälper jag företag att med enkla och tydliga budskap nå sina kunder. Ibland i mindre projekt (visitkort, mindre tryckta foldrar) men ofta i stora projekt såsom produktlanseringar, mässor och kataloger. Hör av dig och berätta mer om dina tankar och idéer.

Företag utan egen marknadspersonal

I mindre företag saknas ofta tiden för marknadsföring, då ansvar ligger hos VD eller säljchef med andra uppgifter på sin agenda. Det finns en stark vilja att växa, men tiden räcker inte till.

Företag där marknadspersonal finns

Här finns personal som arbetar med marknadsföring. Företaget växer/vill växa och under perioder blir då belastning hög, tex vid produktlanseringar eller mässor.

Mina tjänster

Jag hjälper er med det centrala i ett företags marknadsföring – den visuella kommunikationen. En tydlig grafisk profil för ditt företag eller varumärke förstärker er identitet.

Trycksaker är ofta en viktig del i företagets kommunikation. Jag skapar marknadsföringsmaterial såsom visitkort, produktblad, broschyrer, manualer, företagspresentationer för att nämna några.

Saknas bilder och/eller illustrationer hos er? Jag löser framtagning av både bra illustrationer och foton och tar vid behov även hjälp av professionella fotografer.

Hur planerar och genomför man en mässa eller event? Fråga mig om råd. Jag hjälper er med allt från planering av monter/event till framtagning av material såsom roll ups, vepor, flyers.

Kontakt

Birgitta Alm

0709-264875
birgitta.alm@almkommunikation.se

Alm kommunikation AB

Besöksadress: Färgaregatan 9, 441 30 Alingsås
Postadress: Andvägen 6, 441 40 Alingsås